Brug pCon.planner på din uddannelse

Kom gratis igang med at bruge pCon.planner på din uddannelse. Vi tilbyder gratis licens under hele dit uddannelsesforløb samt kurser og seminarer til undervisere.

Tilbud til studerende

Gratis adgang til pCon.planner med produktdata fra et stort antal producenter.

Indret på din uddannelse

Velegnet til indretningsarkitekter og uddannelser med fokus på indretning.

Support for undervisere

Vi støtter uddannelsesinstitutioner ved at tilbyde seminarer og kurser.

Uddannelsespakke til undervisere

  • Hjælp til installation og opdatering
  • Kursus og seminarer for undervisere
  • Hjælp til udarbejdelse af undervisningsmateriale
  • Support til undervisere
  • Hjælp til forskningsprojekter

Vil du vide mere om, hvordan du kan anvende pCon.planner i din undervisning?

pCon.planner fordele

pCon.planner giver dig en række fordele

Tilbud til studerende

De studerende har gratis adgang til pCon.planner med produktdata fra et stort antal producenter. Det gør det enkelt at administrere for uddannelsesinstitutionerne, da man ikke er bundet af licenser.

Kreativ indretning

Gennem de sidste 20 år har vi, sammen med vores kunder, udviklet et unikt program til 3D indretning. Programmet har alle de funktioner, du har brug for til at tegne og præsentere dine kreative indretningsforslag.

Support for undervisere

Vi støtter uddannelsesinstitutioner ved at tilbyde seminarer, hjælp til at udarbejdelse af  undervisningsmateriale og vi står til rådighed med support til underviserne. Vi hjælper også gerne med forskningsprojekter.

Samarbejde med arkitekter

Vores 3D indretningsprogram giver dig mulighed for at samarbejde direkte med arkitekter. Indlæs plantegningen fra arkitekten, og du kan indrette direkte ovenpå den målfaste tegning. Tegningen kan efterfølgende gemmes og sendes retur til arkitekten.

Indret på din uddannelse

pCon.planner er velegnet til uddannelse af indretningsarkitekter og andre uddannelser med fokus på indretning. Det kan indgå i undervisningen omkring udvikling af indretningskoncepter, kreativ indretning eller til at lave inspirerende præsentationer. Alt kan dækkes med vores 3D indretningsprogram.

Optimal indretning af arbejdspladser

pCon.planner anvendes i hele verden af professionelle indretningsarkitekter. Giv dine studerende et forspring gennem brug af vores 3D indretningsprogram, og forbered dem til en karriere med indretning og design.

Tilmeld nyhedsbrev

© SHD KPS NORDIC ApS