pCon.planner: den rigtige løsning for producenter

Gør jeres produkter tilgængelige for dine forhandlere

Styrk salget

3D indretning er vigtig hjælp og er afgørende i kundens købsbeslutning.

Internationalt salg

Tilgængelig i hele verden og data kan tilpasses med lokale sprog og priser til alle markeder.

Effektivt samarbejde

Hurtig og effektiv ordrebehandling gennem 3D indretning og digital bestilling.

3D indretningsværktøj

Vi tilbyder flere løsninger til at optimere jeres forretningsprocesser, og vi kan tilpasse programmerne til jeres behov.

Vil du vide mere om, hvordan du kan anvende pCon.planner til at skabe kreative indretninger?

Interaktivt katalog

Enkelt for medarbejdere og samarbejdspartnere

Med pCon.planner gør I det enkelt for medarbejdere og samarbejdspartnere at arbejde med jeres produkter. I kan gøre CAD modeller og produkt data let tilgængelige og med central data- håndtering sikres det at data altid er up to date.

Grafisk produkt konfigurator

3D modeller af alle produktvariationer

Grafisk produkt konfigurator giver mulighed for at vise 3D modeller af samtlige valgmuligheder på hele jeres produktsortiment. Produktregler sikrer korrekte valg og samtidigt kan artikelnummer og pris vises for den valgte konfiguration. Det hele kan kobles til en automatiseret ordreproces eller web-shop.

Artikelliste og tilbud

Automatisk artikelliste og tilbud

Med et klik skabes en artikelliste af din indretning. Der genereres produktbilleder for alle produkter og dermed fremkommer et let forståeligt og overskueligt tilbud. Artikellisten kan overføres til økonomisystemet for optimering af ordreprocessen.

Plug-in interface

Let at forbinde til andre systemer

Det er muligt at udvikle plug-in der tilpasser pCon.planner til virksomhedens individuelle behov. Vores plug-in interface giver dig mulighed for at indarbejde ekstra funktioner i din lokale pCon.planner version eller integrere pCon.planner til dit økonomisystem.

Producent service pakke

Support, kursus og undervisningsmaterialer

Vores support team står til rådighed for at besvare spørgsmål om pCon.planner. Du får adgang til yderligere tjenester såsom adgang til beta versioner på nye pCon.planner versioner og download af undervisningsmateriale (på engelsk).

OFML

Modelleringssprog for kontormøbler
Kontor- og kontraktmøbelindustrien er en af ​​de få sektorer, der har formået at skabe en datastandard (OFML® står for “Office Furniture Modeling Language”) og bruge den konsekvent.

Dette standardiserede databeskrivelsesformat har formået at etablere sig langt ud over europæiske grænser og industrien i de senere år.

OFML® (Office Furniture Modeling Language) datastandarden muliggør oprettelse, automatisk overførsel og behandling af dine produktdata gennem hele salgsprocessen.

Ud over 2D- og 3D-visninger indeholder OFML®-data konfigurationsrelevant information, beskrivende produkttekster og kommerciel information til udarbejdelse af tilbud og varestyring.

Du kan bruge disse data til at lave realistiske 3D-planer og have mulighed for at overføre den planlagte OFML® eller dine egne varer med al information til kommercielle systemer som Concept Flex eller Concept Office.

OFML® muliggør brugen af ​​dine produktdata til konfiguration, facilitetsplanlægning, salg og varestyring.

pCon.catalog

pCon.catalog er en online platform, hvor producenter og leverandører af møbler af enhver art kan levere deres grafiske produktdata og produktinformation.

Katalogdataene er frit tilgængelige for alle.

Stil dine produkter til rådighed for alle interesserede kunder og prospekter.

pCon.catalog giver dig en nem og hurtig måde at blive en del af pCon universet på.

Tilføj blot dine 3D filer og alle interessenter kan nu frit downloade.

Præsentation af produktinformation

Deling af CAD-symboler i forskellige dataformater

Adgang fra pCon.planner og andre CAD-systemer

Statistiske funktioner til analyse af downloads

pCon.planner fordele

pCon.planner giver dig en række stærke fordele

Internationalt salg

pCon.planner er tilgængelig i hele verden og data kan tilpasses med lokale sprog og priser til alle de markeder I arbejder på. Data med detaljeret produkt-konfiguration og artikelliste til pCon.planner sendes ud til brugerne via pCon.update og vil kunne sikre, at jeres kunder altid har de nyeste produktoplysninger tilgængelige.

Undervisning

Lav plantegninger, arbejd med CAD modeller eller lav flotte præsentationer af din 3D indretning. Programmet har et utal af anvendelsesmuligheder. Med et personligt kursus kan du lære præcis det du behøver for at få succes med pCon.planner.

Effektivt samarbejde

Hurtig og effektiv ordrebehandling gennem 3D indretning og digital bestilling. Med anvendelse af ordredata i pCon.planner kan I forbedre ordreprocessen og samarbejdet med jeres forhandlere. En optimeret salgsproces som vil forbedre kundeoplevelsen, reducere klager og omkostninger og i sidste ende forbedre jeres forretning.

Samarbejde med arkitekter

Vores 3D indretningsprogram giver dig mulighed for at samarbejde direkte med arkitekter. Indlæs plantegningen fra arkitekten, og du kan indrette direkte ovenpå den målfaste tegning. Tegningen kan efterfølgende gemmes og sendes retur til arkitekten.

Et firma, en licens

pCon.planner er det ideelle værktøj til at forbedre jeres forretning. Vi har lavet en licensmodel, som giver jer mulighed for at få størst mulig nytte af programmet. pCon.planner er til fri distribution og I kan frit sende ud til så mange anvendere som I ønsker.

Styrk salget

3D indretning er en vigtig hjælp i salgsprocessen og en afgørende faktor i kundens købsbeslutning. Flotte præsentationer give kunderne mulighed for at se indretningen og have grundlag for at vælge den rigtige løsning.

Tilmeld nyhedsbrev

© SHD KPS NORDIC ApS