pCon.basket Online

Den gratis Community Edition af pCon.basket er online!

Med CE-versionen af ​​pCon.basket opretter du professionelle budgetoversigter, får adgang til omfattende salgsoplysninger såsom billeder, videoer, dokumenter og information om leveringstid og drager fordel af forbindelsen til din Office 365-lagerplads. Log ind med dine pCon.login-legitimationsoplysninger og drag fordel af den gratis browser-applikation.

Konfiguration - live i 3D

Konfigurer møbler helt til den sidste detalje, og tilføj elementer som hovedstøtter, ekstra hylder eller kabelkanaler. Hver gang du ændrer en parameter, får du den aktuelle pris og produktvisualisering i imponerende kvalitet og i en forbløffende hastighed.

Omfattende produktinformation

Svar hurtigt og kompetent på dine kunders spørgsmål takket være omfattende salgsoplysninger såsom produktbrochurer, certifikater, leveringsinformation og videoer. Disse leveres direkte af producenterne af produkterne og er derfor altid ajourførte.

Udviklet til hold

Import- og eksportfunktioner af pCon.basket CE sikrer hurtige og pålidelige processer. Få fordel af den enkle og sikre udveksling af projekter mellem sælgere, back office og eksterne partnere takket være brugen af ​​dit Office 365-lager.

Dit logo - dit godkendelsesstempel

Log ind på pCon.basket CE med din pCon.login-konto og drag fordel af den automatiske integration af dine virksomhedsdata, såsom adresse og logo, i dine formularer. Naturligvis kan du også indsætte individuelle oplysninger eller uploade et alternativt logo.

 

Info

Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg - DK
+45 70 26 03 55
FAX: 3697 3681

Om os

SHD KPS Nordic ApS har siden 1. august 2007 haft forhandlingen af pCon.planner og KPS software i Skandinavien.

Vores fokus er 3D indretningsprogrammer og produkt konfigurator. Vi har specialiseret os i at lave kundetilpassede løsninger baseret på standard teknologi.

Support

kontakt os på: 70 26 03 55

eller

support@kps-nordic.dk