01 marts, 2023
Følg os

Kundecase: A/S Zolutions – Art & Design

01 marts, 2023

Zolutions – Art & Design bruger pCon.planner til at designe og visualisere indretninger for deres kunder. De bruger pCon til alt fra visualisering af et enkelt kontor til et helt domicil. Til større projekter bruger Zolutions et udsnit af plantegningen til at skabe en visualisering.
Hos Zolutions‘ projekt afdelingen er pCon deres primære værktøj. pCon.planner skaber en “wow”-effekt for Zolutions’ kunder, da renderinger får indretningen til at fremstå mere realistiske.

Zolutions kunder er yderst tilfredse, når de modtager renderinger da det skaber en god visualisering for kunden og deres personale. pCon er med til at optimere salgs processen da det giver kunden en sikkerhed.
Renderinger skaber også værdi for Zolutions‘ montør. Montørerne får tegninger over kundens løsning, som hjælper dem til at lave indretningen som kunden ønsker.

Zolutions leverer kontormøbler og indretninger til alle typer virksomheder, erhvervsejendomme og uddannelsesinstitutioner. De designer lokaler til virksomheder i alle størrelser i hele landet.

Tilmeld nyhedsbrev

© SHD KPS NORDIC ApS