Effektivt værktøj til indretning og præsentation

Opret indretninger i 2D og 3D på ingen tid og design dem i detaljer. Det er lige meget, om du vil starte fra bunden eller indlæse en eksisterende plantegning, redigere den og dele den med andre.

Kreativ indretning

Brugervenlig program til 3D indretning. Præsenter kreative indretningsforslag.

Flotte præsentationer

Giv dine kunder flotte præsentationer af dine indretninger. Vis 3D modeller og billeder.

Indretning som service

Få kundens tillid. Præsenter jeres ideer i høj kvalitet med modeller i rigtige størelsesforhold.

pCon.planner

pCon.planner er et program til 3D-indretning af rum. Vores avancerede 3D-indretningprogram giver dig mulighed for at skabe flotte visualiseringer i fotorealistisk kvalitet.

Produktbibliotek

Vores pCon.catalog indeholder mere end 500.000 modeller fra forskellige danske og internationale producenter.

OFML ® (Office Furniture Modeling Language) datastandarden muliggør oprettelse, automatisk overførsel og behandling af dine produktdata gennem hele salgsprocessen.

Med disse data opretter du realistiske 3D-indretninger, og du har mulighed for at overføre OFML ®  til et tilbud og integrerer til din virksomheds ordresystem.

OFML ® muliggør brugen af ​​dine produktdata til konfiguration, planlægning, salg og varestyring.

Indsæt 3D CAD-modeller

Indsæt 3D CAD-modeller i forskellige formater (DWG, SKP, 3DS osv.) i din indretning eller find 3D-modeller direkte fra pCon.catalog med et stort udvalg fra mange producenter. 

pCon.planner fordele

Kreativ indretning

Gennem de sidste 20 år har vi, sammen med vores kunder, udviklet et unikt program til 3D indretning. Programmet har alle de funktioner, du har brug for til at tegne og præsentere dine kreative indretningsforslag.

Flotte præsentationer

pCon.planner har indbygget renderingsteknik til at lave flotte billeder af dine indretninger. Der er ydermere mulighed for at vise 3D modeller og billeder på webben.

Undervisning

Lav plantegninger, arbejd med CAD modeller eller lav flotte præsentationer af din 3D indretning. Programmet har et utal af anvendelsesmuligheder. Med et personligt kursus kan du lære præcis det du behøver for at få succes med pCon.planner.

Samarbejde med arkitekter

Vores 3D indretningsprogram giver dig mulighed for at samarbejde direkte med arkitekter. Indlæs plantegningen fra arkitekten, og du kan indrette direkte ovenpå den målfaste tegning. Tegningen kan efterfølgende gemmes og sendes retur til arkitekten.

Godt partnerskab

Med jeres produkter tilgængelige i pCon.planner har jeres kunder hurtigt og let adgang til at anvende dem i deres indretningsforslag. God service er nøglen til godt partnerskab.

Indretning som service

Indretningshjælp kan være et stort aktiv til at vinde kundens tillid. Med pCon.planner kan I bruge jeres kompetancer indenfor indretning og præsentere jeres ideer i høj kvalitet for kunden.

OFML® data

OFML ® (Office Furniture Modeling Language) datastandarden muliggør oprettelse, automatisk overførsel og behandling af dine produktdata gennem hele salgsprocessen.

Med disse data opretter du realistiske 3D-planer, og du har mulighed for at overføre den planlagte OFML ® – eller dine egne artikler med al information til din virksomheds ordresystem.

OFML ® muliggør brugen af dine produktdata til konfiguration, facilitetsplanlægning, salg og varestyring.

Vil du vide mere om, hvordan du kan anvende pCon.planner til at skabe kreative indretninger

Vær kreativ

Uanset om du vil skabe skræddersyet arkitektur, designe objekter eller tilpasse genstande, kan du lade din kreativitet løbe løbsk med tegne- og byggeværktøjerne.

Materialer

Skab materialer af høj kvalitet, og brug dem til fotorealistiske gengivelser.

Fantastiske billeder, panoramaer og videoer

Opret gengivelser i høj kvalitet. Du behøver ingen ekspertviden til dette – pCon.planner gør det nemt for begyndere at skabe imponerende billeder. Billederne var i går. I dag er det gengivelse.

Fotorealisme

Skab gengivelser i høj opløsning fra ethvert tænkeligt perspektiv og med realistiske lyssituationer i betagende kvalitet og hastighed.
pCon.planner gør det nemt for begyndere at skabe imponerende billeder.

360° wow

Fantastisk interiørdesign fortjener at blive set i deres helhed. 360° panoramaer formidler stemningen i rummet og giver også mulighed for at se alle detaljer.

Med pCon.planner kan du skabe imponerende, fordybende 360° panoramabilleder på ingen tid.

Yndlingsfilm

Tag plads i instruktørstolen. Du skal blot simulere besøget i din indretningsplan med en video, eller fremhæve detaljerne i de enkelte objekter.

Udover billeder og panoramaer kan du også præsentere dine planer som animationer.

Merværdi for dine billeder: Multi Content Pictures

Med Multi Content Pictures  kan begge endda kombineres og ses med et øjeblik: information om de viste artikler er indlejret i dette billedformat – det betyder, at selv fotorealistiske gengivelser elegant kan forsynes med artikelinformation.

Bare del ideer

Store designs fortjener at blive set fra alle perspektiver. Impress bringer dine 3D-modeller og 360° panoramaer til live – i præsentationer, på hjemmesider eller i din blog. Til stede med fremsynethed og sans for detaljer.

Lav layouts og præsentationer

Giv dine kunder et optimalt overblik over din planlægning. Sæt dine interiørdesigns i det perfekte lys – designpræsentationsbøger, skala plantegninger, moodboards og meget mere.

Sammenligning af versioner

pCon.planner er tilgængelig i tre versioner

pCon.planner Standard

 • Enkeltbruger licens
 • Import
 • Grundtegning
 • Visualisering
 • Begrænset antal funktioner
 • pCon.catalog (integreret 3D-Bibliotek)

pCon.planner Marketing Edition

 • Enkeltbruger licens
 • Import
 • Grundtegning
 • Visualisering
 • Begrænset antal funktioner
 • pCon.catalog (integreret 3D-Bibliotek)
 • OFML®-Bibliotek
 • 1 producentkatalog
 • 1 producent i artikelliste

pCon.planner PRO

 • Enkeltbruger licens
 • Import
 • Grundtegning
 • Visualisering
 • Alle funktioner tilgængelig
 • pCon.catalog (integreret 3D-Bibliotek)
 • OFML®-Bibliotek
 • Alle producent kataloger
 • Komplet artikelliste

Tilmeld nyhedsbrev

© SHD KPS NORDIC ApS