Planlægning- & indretnings
værktøj til forhandlere

pCon.planner er værktøjet som gør det let for dig som forhandler at lave overbevisende tilbud til dine kunder.

Kreativ indretning

Brugervenlig program til 3D indretning. Præsenter kreative indretningsforslag.

Flotte præsentationer

Giv dine kunder flotte præsentationer af dine indretninger. Vis 3D modeller og billeder.

Indretning som service

Vind kundens tillid. Præsenter jeres ideer i høj kvalitet med modeller i rigtige størelsesforhold.

3D indretningsværktøj

Er du forhandler af produkter fra forskellige producenter? Med pCon.planner PRO kan du lave professionelle indretninger med OFML Data fra forskellige producenter. Lav din indretning og med et tryk får du en liste med komplet produktoversigt og tilbud. Løsninger som kan anvendes både indenfor kontormøbler som andre brancher bl.a. laboratorier, vaskerier, lager og butiksindretning.

pCon.planner fordele

pCon.planner giver dig en lang række fordele

Kreativ indretning

Gennem de sidste 20 år har vi, sammen med vores kunder, udviklet et unikt program til 3D indretning. Programmet har alle de funktioner, du har brug for til at tegne og præsentere dine kreative indretningsforslag.

Flotte præsentationer

pCon.planner har indbygget renderingsteknik til at lave flotte billeder af dine indretninger. Der er ydermere mulighed for at vise 3D modeller og billeder på webben.

Undervisning

Lav plantegninger, arbejd med CAD modeller eller lav flotte præsentationer af din 3D indretning. Programmet har et utal af anvendelsesmuligheder. Med et personligt kursus kan du lære præcis det du behøver for at få succes med pCon.planner.

Samarbejde med arkitekter

Vores 3D indretningsprogram giver dig mulighed for at samarbejde direkte med arkitekter. Indlæs plantegningen fra arkitekten, og du kan indrette direkte ovenpå den målfaste tegning. Tegningen kan efterfølgende gemmes og sendes retur til arkitekten.

Godt partnerskab

Med jeres produkter tilgængelige i pCon.planner har jeres kunder hurtigt og let adgang til at anvende dem i deres indretningsforslag. God service er nøglen til godt partnerskab.

Indretning som service

Indretningshjælp kan være et stort aktiv til at vinde kundens tillid. Med pCon.planner kan I bruge jeres kompetancer indenfor indretning og præsentere jeres ideer i høj kvalitet for kunden.

Tilmeld nyhedsbrev

© SHD KPS NORDIC ApS