Wendelbo

Wendelbo

Indsendt af kps den 13 juli, 2020 - 00:00 with 0 kommentar

En bred vifte af 3D-data fra Wendelbo Interiors A/S kan nu downloades via pCon.catalog.

Wendelbo er en dansk producent af sofaer, stole, borde og forskellige levende møbler.

Herunder er deres egen præsentation:

Wendelbo har plejet en skandinavisk håndværkstradition på tværs af tre generationer og givet liv til innovative og klassiske design, indrettet i en moderne og nutidig kontekst. Helt fra starten i 1955 har vores mål været at udvikle og producere møbler med en stærk visuel identitet, optimal funktion og komfort - alt sammen med øje for de små detaljer, der gør en stor forskel.

Wendelbos produktpalet er udtryksfuld og omfattende og kan derfor integreres i enhver interiørindstilling - hvad enten det drejer sig om et privat hjem, hvor stil, funktion og komfort er i fokus - eller i offentlige omgivelser, hvor vægten er på en stærk og slående signatur, et internationalt udtryk og langvarige løsninger. Med en skarp fornemmelse af aktuelle tendenser og af livet, som det leves derhjemme, på arbejdspladsen eller overalt, hvor folk mødes, tilbyder Wendelbo karakteristiske møbler med en klar identitet og ubesværet komfort.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter høje standarder for vores fabrik. Vi er drevet af en stærk passion for design og er overbevist om, at en langvarig æstetik er den bedste vej til bæredygtighed.

Info

Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg - DK
+45 70 26 03 55
FAX: 3697 3681

Om os

SHD KPS Nordic ApS har siden 1. august 2007 haft forhandlingen af pCon.planner og KPS software i Skandinavien.

Vores fokus er 3D indretningsprogrammer og produkt konfigurator. Vi har specialiseret os i at lave kundetilpassede løsninger baseret på standard teknologi.